Съветът на директорите на БЕХ е приел оставката на директора на

...
Съветът на директорите на БЕХ е приел оставката на директора на
Коментари Харесай

Смениха и шефката на „Булгаргаз”

Съветът на шефовете на БЕХ е приел оставката на директора на „ Булгаргаз “ Деница Златев а. Изпълнителен шеф на сдружението става Веселин Синабов .

От август 2022 година досега Веселин Синабов е шеф на дирекция „ Търговия с природен газ “ и член на Съвета на шефовете на „ Булгаргаз “ ЕАД. От септември 2015 година до август 2022 година заема разнообразни позиции в „ Булгартрансгаз “ ЕАД като шеф дирекция „ Търговски услуги “, началник отдел „ Балансиране “ и други. Преди това е специалист в отдел „ Покупка, превоз и предпазване на природен газ “ в „ Овергаз Инк. “ АД.



От състава на СД на сдружението се освобождават и Димитър Спасов и Татяна Петрова-Бояджиева . На техните места влизат Михаил Милков, Бянка Рачева и Марин Филиповски , оповестиха от Холдинга.

Михаил Милков има дълготраен опит в региона на енергетиката, с профил финанси. Към момента е шеф дирекция „ Финанси и бюджети “ в „ Български Енергиен Холдинг “ ЕАД. Бянка Рачева е с опит като юристконсулт и от 2020 година е юрист. От януари 2013 година Марин Филиповски работи в дирекция „ Доставки на природен газ “, а от юни 2004 година до ноември 2012 година е работил в „ Софиягаз “ ЕАД.

Промените влизат в действие от деня на регистриране на решенията в Търговския указател към Агенцията по вписвани, до осъществяване на нови конкурсни процедури.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР